Speciale editie straatkrant Sammy

Dit najaar verschijnt er een bijzonder uitgave van de Brabantse straatkrant Sammy. Sammy is een krant die kwetsbare mensen helpt aan dagbesteding en inkomsten. Het decembernummer staat in het teken van omzien naar elkaar en er is volop aandacht voor initiatieven vanuit kloosters voor kwetsbaren in onze samenleving.

We kondigen deze straatkrant vroegtijdig aan want we dromen van een oplage van 20.000 stuks. Daar hebben ieders hulp bij nodig. De reguliere oplage in Brabant is 10.000 stuks. Die oplage kan omhoog als er meer verkoopplekken komen op publiekslocaties én als organisaties in december de straatkrant cadeau doen aan relaties. Voorinschrijven voor de decembereditie kan vanaf 50 stuks. De Sammy kost €2,- per stuk. Bij afname van meer dan 100 stuks is de stuksprijs €1,50. Doe mee en schrijf in via info@stichtingloods.nl

Het lettertype dat gebruikt wordt voor deze speciale editie wordt ontworpen door Autobahn. Verzamelde handschriften in het mobiel Scriptorium vormen de basis van dit lettertype.

De nieuwe Sammy wordt dit najaar op allerlei plekken te koop aangeboden. In de agenda vind je een overzicht van plaatsen en data.